Weetjes en Nieuwtjes

Weetjes en Nieuwtjes

Maandag 14 oktober 2024

Aanmelden meekijken in de klas

In de week van 21 oktober kunt u meekijken in de klas van uw kind(eren). Elke ochtend zijn er groepjes ouders welkom, om van 8.30 tot 9 uur in de klas aanwezig te zijn om te zien hoe er les gegeven wordt en wat de kinderen allemaal leren.

U kunt zich hier vanaf morgen(dinsdag 15-10) voor inschrijven via de app. Ga hiervoor naar het kopje: gesprekkenplanner.

Let op: Er zijn 5 inschrijfmomenten per dag, maar voor iedereen geldt:

-Begintijd 08:30

-Eindtijd 9:00

(U kunt de tijd waar u voor inschrijft dus negeren, alleen de dag is belangrijk.)


Jaarkalender

Aan het begin van het schooljaar hebben wij de jaarkalender met u gedeeld via de mail. U kunt deze nu ook terugvinden onder het kopje: downloads, op de website/app. Zo heeft u goed op een rijtje welke belangrijke data er nog aankomen. Wilt u de jaarkalender uitgeprint hebben op stevig papier? Stuur dan een mailtje naar juf Cindy. Cindy.Nobel@rvko.nl

Herfstvakantie

Nog 2 weken naar school en dan is het herfstvakantie. De herfstvakantie begint op zaterdag 26 oktober en loopt t/m zondag 3 november. Op maandag 4 november beginnen we weer.

Koffieochtend

Op woensdag 23 oktober is er een koffieochtend voor ouders/verzorgers van de PJ.

Wat: Koffieochtend, waarbij er leden van de OR en MR aanwezig zijn. Zij kijken er naar uit om u te ontmoeten en samen koffie en thee te drinken

Waar: In het theater

Wanneer: Op 23 oktober

Hoe laat: van 8.30 tot 9.30 uur

Voor wie: Ouders/verzorgers van kinderen van de PJ

MR stemmen

Er zijn verkiezingen voor ons nieuwe MR lid. U heeft hier een e-mail over ontvangen. Tot nu toe zijn er 74 stemmen binnen. Heeft u nog niet gestemd? Check uw e-mail en stem op de ouder van uw keuze.

Nieuwe app

Na de herfstvakantie stappen wij over op een andere schoolapp. De huidige app voldoet niet meer aan onze verwachtingen. Onze peuterspeelzaal werkt nu met de Kwieb app. Ouders en leerkrachten zijn hier zeer tevreden over, daarom gaan we dit doorvoeren in de basisschool.

U ontvangt binnenkort een mail van ons (voor de herfstvakantie). Daarin wordt uitgelegd hoe de nieuwe app geïnstalleerd moet worden. Mocht u hulp nodig hebben, dan kan juf Daniëlle u bijstaan. Aan het begin laten wij beide apps nog naast elkaar lopen, zodat u niks mist. Als alles werkt bij iedereen, sluiten we de ‘oude’ app af.

Buurtbuik

Kent u de Buurtbuik al?

Bij ’t Gemaal op Zuid – de locatie van BuurtBuik in Rotterdam Zuid – kunt u(samen met de kinderen) wekelijks terecht voor een gratis en gezonde maaltijd van gered voedsel. Het eten halen zij op bij de markt op het Afrikaanderplein en bij lokale supermarkten. Vervolgens kookt een enthousiast team van vrijwilligers daar een heerlijke maaltijd van. U bent welkom om op woensdag tussen 18:00 en 19:30 uur te genieten van een driegangenmaaltijd – reserveren is niet nodig!

Een collega van de PJ heeft het al uitgeprobeerd en kwam helemaal enthousiast terug.

Volg de link voor meer informatie;

 https://buurtbuik.nl/rotterdam/

Overigens bent u vanaf 5 uur welkom om te komen helpen koken, als u dit leuk vindt.

 


Terug

Stuart Millpad 82

3076 RK Rotterdam

010 4199622

directie@nullpausjoannes.nl