Lampionnenoptocht 20 december 2017

Lampionnenoptocht 20 december 2017

Donderdag 7 december 2017

Op woensdag 20 december 2017 organiseren wij een lampionnenoptocht. De optocht wordt georganiseerd, omdat wij met onze kinderen de actie van het Sophiakinderziekenhuis willen steunen.

Misschien kent u het evenement :” Lichtjes voor Sophia”. Dit jaar breidt de Stichting Vrienden van Sophia de actie uit met een Lichtjestocht waar basisscholen aan mee kunnen doen. De Paus Joannesschool zal dit jaar deelnemen aan de actie. Door deel te nemen aan de Lichtjestocht laten we de stad weten dat de Lichtjesactie er weer is en helpen wij mee om de wens van het Sophia in vervulling te laten gaan.

De wens van Sophia is om geld in te zamelen voor een Sophia Zorgbus. Het is voor sommige kinderen niet altijd mogelijk om het ziekenhuis te bezoeken. De Sophia Zorgbus is een mobiel onderzoekslaboratorium waar kinderen aan huis, in hun eigen vertrouwde omgeving, kunnen worden onderzocht. 

Het is eigenlijk de bedoeling dat de kinderen zich laten sponsoren. Dit doen wij niet. Wij willen op de volgende manier geld inzamelen:

Tijdens het kerstdiner en de kerstviering staan er leerkrachten met een collectebus bij de uitgangen. U kunt geheel vrijblijvend een bedrag doneren voor de Sophia Zorgbus.

Op Woensdag 20 december 2017 van 8:45 tot 9:15 uur lopen wij met alle kinderen door onze wijk met onze prachtige lampions. 

De kinderen gaan ’s morgens eerst naar de klas. Om half 9 gaat de bel. Wij vragen u vriendelijk om naar buiten te gaan. Als u het leuk vindt om het rondje mee te lopen vragen wij u op het plein bij de klas van uw kind aan te sluiten. De kinderen lopen twee aan twee. U, als ouder, mag naast uw kind lopen.

Op donderdag 21 december zullen wij u via de app laten weten hoeveel geld wij hebben opgehaald.

Terug

Stuart Millpad 82

3076 RK Rotterdam

010 4199622

directie@nullpausjoannes.nl