Afsluiting kinderboekenweek.

Afsluiting kinderboekenweek.

Alle groepen hebben deelgenomen aan het schrijven van een kettingverhaal. Ook wij hebben hier, samen met de groepen 7 en de andere groep 8, aan meegedaan. De verhalen van alle groepen zijn gebundeld en deze zijn op vrijdagochtend door de Paus Joannes heksen uitgedeeld. Heksen jullie waren geweldig!!! 

Tijdens de Kinderboekenweek hebben wij een geschenk gehad. Het boek Stranders stond in deze gruwelijke enge en bijzondere week centraal. Het boek gaat over een jongen genaamd Job, die zich ergert aan zijn zusje. Hij moet constant op haar passen, omdat mama en papa het druk hebben. Job is liever aan het voetballen en heeft helemaal geen zin om met zijn zusje opgescheept te zitten. Hij wenst dan ook dat zijn zusje verdwijnt.....Weet wat je wenst!! Kaatje verdwijnt en Job gaat naar haar op zoek. Het nare is dat Job niet de enige is die op zoek is naar Kaatje....

De kinderen hebben de opdracht gekregen om in groepjes een kaart te maken (met een kompas en schaallijn) en hier een verhaal bij te bedenken. Op vrijdag hebben de kinderen hun verhaal en kaart gepresenteerd. De foto's zijn terug te vinden bij de foto's van onze groep. 

Lieve kinderen, ik wens jullie een hele fijne vakantie. Geniet ervan! Na de vakantie gaan wij weer keihard aan de slag. 

 

Groetjes juf Eveline 

 

Terug

Stuart Millpad 82

3076 RK Rotterdam

010 4199622

directie@nullpausjoannes.nl