mededelingen schoolweek 32

mededelingen schoolweek 32

Beste ouders,

De laatste week voor de mei-vakantie wordt een gezellige maar drukke week.

Maandag 23-04 is een techniek-middag rond het thema magnetisme.

Woensdagochtend is een reguliere ochtend met schoolzwemmen.

Donderdagochtend zijn de leerlingen tot één uur op school voor de Koningsspelen.

 

U begrijpt dat ik de overige tijd efficiënt in moest delen. Ik heb deze week huiswerk in de agenda's laten opschrijven. Voor de woensdag, zoals elke week, het huiswerk voor Nieuwsbegrip, dat thuis op de computer gemaakt moet worden. Ik merk dat nog een grote groep kinderen dat niet elke week doet. Het is een goede gelegenheid om extra te oefenen, ook in het belang van de CITO-toets begrijpend lezen in mei.

Er is ook een blad meegenomen met 23 steden in Nederland. Ik geef daarover op woensdagochtend een toets. Ik zaal daaraan op dinsdag in de klas ook aandacht besteden, maar uw kind bereidt zich goed voor als het elke dag een kwartiertje oefent. Denk eraan dat uw kind ook de spelling van de plaatsnamen goed oefent.

Tenslotte geef ik op woensdag de planning mee voor de posterpresentaties na de mei-vakantie. Ik zal dat ook op papier meegeven. Uw kind mag de komende week (maar niet donderdag, dan is er echt geen tijd) alvast de poster meenemen zodat ik feedback kan geven en tips voor verbetering. Ook losse teksten die een plaats krijgen op de poster, kunnen alvast door mij beoordeeld worden. Uw kind kan dan in de mei-vakantie verder gaan met de poster-presentatie.

Ondanks het volle rooster is het nog erg gezellig in de klas. Ook vandaag heb ik weer van ze genoten! Een fijn weekend met hopelijk mooi weer

meester Remco

Terug

Stuart Millpad 82

3076 RK Rotterdam

010 4199622

directie@nullpausjoannes.nl