Nieuws uit schoolweek 27

Nieuws uit schoolweek 27

Een aantal mededelingen over de afgelopen en komende dagen:

Zondag 25 maart is het Palmpasen. Op vrijdag zullen twee leerlingen een mand met lekkers aanbieden aan hulpbehoevenden in de buurt (bijv. alleenstaande ouderen). Deze week vullen we de mand met bijv. mandarijnen, appels, verpakte koekjes, rolletjes of zakjes drop en zuurtjes etc. Wilt u aan uw kind iets meegeven?

Op vrijdag 23 maart vier ik ook mijn verjaardag. Ik zal de kinderen die dag trakteren. Ze hoeven geen eten en drinken mee te nemen voor 10:30 uur. Wel hun lunch uiteraard.

Donderdag maakt uw kind de eerste toets topografie. De kinderen zijn heel enthousiast aan het leren. Ik neem aan dat u daarbij zo'n eerste keer een beetje helpt.

Dinsdagmiddag 27 maart na de lunch gaat de groep naar een voorstelling in theater Zuidplein. We gaan lopend vanaf school om 13:00. We zullen ongeveer om 14:45 uur terug zijn op school, maar misschien loopt het ietsje uit en wordt het iets later.

De kinderen hebben vorige week een haiku geschreven en daarbij een tekening gemaakt. Uw kind zal kunnen uitleggen wat dat is. Op de gang bij mijn lokaal hangen de resultaten. Kom gerust kijken/lezen (zie foto).

Terug

Stuart Millpad 82

3076 RK Rotterdam

010 4199622

directie@nullpausjoannes.nl