nieuws uit schoolweek 13

nieuws uit schoolweek 13

Het was een leerzame maar ook zeer creatieve week, want we hebben in 1 week zowel de Sinterklaasboten afgemaakt en prehistorische grottekeningen gemaakt )zie foto'.

Een paar korte mededelingen:

Volgende week vrijdag is pietengym. Uw zoon of dochter mag dan als Piet naar school komen of zich bij de gym in Pietenkostuum omkleden.

Vandaag hebben we in de klas lootjes getrokken voor de Sinterklaasactiviteit van dinsdag 5 december. De kinderen maken in de klas, onder mijn leiding, een "surprisezak", een versierd zakje met daarin een klein cadeautje. De kinderen hebben in hun agenda opgeschreven dat ze op vrijdag 1 december dat cadeautje (maximale prijs 3 euro) mee naar school nemen. Het moet wel in het zakje passen: formaat 8 x 10 x 22 cm.

Het huiswerk dat uw kind vandaag (in plaats van donderdag, sorry!) heeft meegekregen gaat over kloktijden en is wel leuk, maar niet zo heel gemakkelijk. Ik merkte dat bij de instructie. Ik heb de kinderen aangeraden het eerst zelf te proberen, en anders hulp te vragen aan een ouder of broer of zus.

Tenslotte: op vrijdag 12 januari, na de kerstvakantie, gaat de Paus Joannes met een grote groep leerlingen naar de voorstelling "Kans op Sneeuw" in het Hofpleintheater. Een waardevolle ervaring voor uw kind en een gezellig gezinsuitje. U kunt uw kind opgeven met het strookje dat hij/zij maandag meeneemt. Inschrijven kan tot uiterlijk 20 december.

Terug

Stuart Millpad 82

3076 RK Rotterdam

010 4199622

directie@nullpausjoannes.nl