nieuws uit de 10e schoolweek

nieuws uit de 10e schoolweek

Beste ouders,

De tiende schoolweek (alweer een kwart jaar voorbij!) was weer heel prettig en leerzaam. Het was een week vol creatieve momenten: dinsdagochtend volgden de kinderen een zeer inspirerende workshop van de SKVR. De kinderen hebben gedichtenposters gemaakt die nu op het magneetbord naast het lokaal hangen. Twee voorbeelden heb ik bij de foto's geplaatst.

Vanmiddag maakten we spinnenklokjes. Er is goed gewerkt en om 15:00 uur waren alle werkstukken af en het lokaal helemaal opgeruimd.

Uw zoon/dochter weet op welke dag hij/zij de boekenbeurt moet houden. Ik heb zo gepland dat voor de kerstvakantie iedereen aan de beurt is geweest. Volgende week bespreek ik het instructieblad nog eens en houd ik een voorbeeld-boekenbeurt. Als u vragen heeft over de boekenbeurt; moedig uw zoon/dochter aan om die vragen te stellen. Het is uiteindelijk zijn/haar boekenbeurt. Uw hulp wordt natuurlijk door mij op prijs gesteld.

We zijn begonnen aan thema 3 van de spellingmethode. Enkele kinderen hebben het groene schriftje met spellingwoordjes niet mee terug naar school genomen. Graag snel terug, dan kan uw kind het schriftje up-to-date houden.

Ik hoop veel ouders te zien in de Kijk in de Klas-week. Op dinsdag, donderdag en vrijdag zijn nog plekken vrij om te komen kijken. Ik zie u in elk geval op 16 november tijdens het voortgangsgesprek op de ouderavond.

Fijn weekend.

Terug

Stuart Millpad 82

3076 RK Rotterdam

010 4199622

directie@nullpausjoannes.nl