Nieuws uit de 9e schoolweek

Nieuws uit de 9e schoolweek

Beste ouders,

Hier wat nieuwtjes uit de eerste schoolweek, ook om onduidelijkheden op te lossen of voor te zijn.

Het nieuws van de dag is de geboorte van heel kleine baby-guppies. De kinderen hadden al door dat een vrouwtjes-guppy zwanger was en zij stonden het liefst de hele dag met hun neus op het glas van het aquarium geplakt om de geboorte live mee te maken.

De leerlingen hebben een instructieblad meegekregen bij het huiswerk, over de boekenbeurt. Op vrijdag 3 november moeten zij mij doorgeven over welk boek de boekenbeurt zal gaan. Ik beoordeel of het boek niet te gemakkelijk of te moeilijk is. Uw kind weet op die dag wanneer hij/zij voor de presentatie aan de beurt is.

In de week van 6 t/m 10 november kunt u iedere morgen van 08:30 tot 9:00 uur kijken in de klas. Er is steeds plaats voor 6 ouders. Vanaf morgen hangt bij de deur van het lokaal een intekenlijst. Als u niet in de gelegenheid bent om even boven te komen, kunt u mij ook mailen.

Voor de herfstvakantie gaven persoonlijke omstandigheden in mijn thuissituatie mij even zoveel stress, dat ik niet kon lesgeven. Tijdens de vakantie heb ik een aantal zaken kunnen regelen en even goed kunnen uitrusten. Na overleg met de directie ben ik deze dinsdag weer aan het werk gegaan. De beterschaps-tekeningen die de kinderen hadden gemaakt, waren hartverwarmend. In samenspraak met mijn stagiaire Laura en de directie is besloten dat zij haar stage voortzet in een andere klas.

Op weg naar de Sinterklaas-tijd.

meester Remco

Terug

Stuart Millpad 82

3076 RK Rotterdam

010 4199622

directie@nullpausjoannes.nl